Access Bars Kezelés

zhivar.org

Külső Belső Autómosás, Autómosás | Niagara Carwash Autómosó, Autókozmetika, Alvázmosás

Belső takarítás: A belső takarítás során az autó utasterét porszívózzuk beleértve az üléseket is, szőnyegeket és csomagtartót. Ezek után a műanyagokat portalanítjuk, illetve tisztítjuk, valamint ha a tulaj szeretné akár ápoljuk is. Az üvegeket a szélvédőkkel együtt kívül belül tisztítjuk. Nem maradhat el a falcok szárazra törlése sem természetesen. Belső műanyagápolás: A belső műanyag elemek szilikonmentes ápolóval történő kezelése, amely felélénkíti az elemek színét és késlelteti az anyag öregedését. Bőrápolás: Autómosónkban kérhető a bőrfelületek ápolása speciális bőrápolóval, mely segít a bőrfelületek állapotát megőrizni, hiszen egy ápolatlan bőr a kiszáradás miatt sokkal hamarabb kezd el kopni valamint repedezni. Viaszolás: A Külső mosás során lehetőségünk van viaszolásra, mely felfújás után rögtön elkezdi a víz lepergetését, a viaszolással autója tovább maradhat tiszta, valamint esőzések során is teljesen másképp fog viselkedni a karosszéria vízlepergető hatása, melynek köszönhetően fényesebb fog maradni autója mint a szomszédé 🙂 Motor és alvázmosás: Lehetősége van autója motorjának illetve alvázának tisztítására amiről bővebben itt olvashat ( KLIKK IDE) [ Tekintse meg autómosás galériánkat is! ]

  1. Autómosás | Niagara Carwash autómosó, autókozmetika, alvázmosás
  2. Külső-belső prémium autómosás, waxolás, kárpittisztítás - DiamondDeal
  3. Extra autómosás csomag külső-belső takarítással Miskolcon
  4. Teljes autókozmetika NANO technológiával - King Car Autókozmetika Érd

Autómosás | Niagara Carwash autómosó, autókozmetika, alvázmosás

Az autónk több, mint egy használati tárgy, éveken keresztül kísér el bennünket, ezért fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat benne rövid és hosszútávon egyaránt.

Külső-belső prémium autómosás, waxolás, kárpittisztítás - DiamondDeal

Helyszín: Toob & Velox: a soroksári úti Tesco mélygarázsában található (1097 Budapest, Koppány utca 2-4. ) Helyszínen fizetendő felárakkal kell számolni autómosásnál a következő esetekben: Terepjáró és egyterű esetén: 2. 490 Ft Az egyterű autók felára nem tartalmazza a +2 ülés kitisztítását, de igény szerint helyszínen fizetve ez is lehetséges. LEPD MEG AUTÓDAT egy teljes körű takarítással + kárpittisztítással! A kárpitszárítás az autóban lévő üzemanyag felhasználásával történik. A nedves kárpittisztítás csak az üléseket érinti! Üléskárpit tisztítás (bőrkárpitos autóknál a bőrt először letisztítják, majd speciális vegyszerrel ápolják) A mélygarázsba 2, 2 m magasságig tudnak lejönni az autók. A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést! Szolgáltatás helye 1097 Budapest, Koppány u. 2-4. Soroksári úti Tesco mélygarázsában külső belső autómosás kuponunk leírása Kicsi kocsi újra a régi!

Extra autómosás csomag külső-belső takarítással Miskolcon

Ezen tisztítás alkalmával, szintén kárpittisztító vegyszert használnak permetezve, nem sikálva, de csak a kárpit felületét érinti (a mélytisztítás ebben az esetben elmarad, de a felület megújul). A feloldott szennyeződést porszívóval távolíták el, így egy sokkal tisztább, higiénikusabb, frissebb kárpittal távozhatsz a mosóból, egy kárpittisztítás töredékéért. És akkor most gondolj bele, mi van ha ezt rendszeresen igénybe veszed? FONTOS TUDNIVALÓK: Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy a weboldalon keresztül: 06/1/32-6574, vagy maximum 2 méter magas autó (mélygarázs) 2 óra ingyenes parkolás Hétvégén könnyebb időponthoz jutni Nagy egyterű autók (sharan, galaxy, stb), nagy dzsipek (patrol, highlander, stb) és nagy limuzinok (Sxxx, A8, stb) esetén +20%-os felár van – HELYSZÍNEN FIZETENDŐ Erősen szennyezett gépjármű (pl. offroad) esetén 25% felár fizetendő, vagy a szolgáltató fenntartja a jogot a mosás visszautasítására Más kedvezménnyel nem összevonható Tisztítsd velem!

Teljes autókozmetika NANO technológiával - King Car Autókozmetika Érd

  • Led fénycső 60 cm.com
  • Húsgombóc Levesbetét Készítése
  • Gyógyító buddha szobor
  • Külső- Belső Kézi Autómosás
  • Teljes autókozmetika NANO technológiával - King Car Autókozmetika Érd
  • Baukó Éva gyereket akar? Spermadonort keres, most bárkinek van esélye nála!
  1. Családi adókedvezmény igénylése 2020