Access Bars Kezelés

zhivar.org

Ballistic Robbanásig Feltöltve: Ballistic: Ecks Vs. Sever / Ballistic - Robbanásig Feltöltve (2002) - Kritikus Tömeg

20. 000 forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes. DVD és BLU RAY filmek BALLISTIC - ROBBANÁSIG FELTÖLTVE Készlet Érdeklődjön, van-e készleten, vagy rendelésre érkezik Előadó: BALLISTIC - ROBBANÁSIG FELTÖLTVE Formátum: DVD Leírás Ajánlott Formátum: CD Előadó: MOTORHEAD Lemez (1): - Ace of Spades - Overkill (Long Version) - Bomber - Please Don't Touch - Motorhead - No Class - Louie Louie - Damage Case - Too Late, Too.. Formátum: Vinyl LP Előadó: MADIGAN, KATHLEEN Lemez (1): - Ferguson Yankee - Civil War Again - Noodling - K. C. is the Garden of Eden - My Parents As Uber Drivers - The Villages, Florida - My Mom a..

Ballistic - Robbanásig feltöltve online (2002)

kawasaki er6f 2008
  • Ballistic - Robbanásig feltöltve teljes film | A legjobb filmek és sorozatok sFilm.hu
  • Ballistic - Robbanásig feltöltve online (2002)
  • Ballistic: Robbanásig feltöltve - Film Mánia TV műsor 2022. február 17. csütörtök 21:00 - awilime magazin
  • Ballistic: Robbanásig feltöltve (DVD) - Shark n Roll - Rock-
  • Ballistic - robbanásig feltöltve DVD film - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  • FilmVilág
  • Xpress. Ballistic - Robbanásig feltöltve
elől nyitott női cipő

Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek, Ingatlan, Autó, Állás, Bútor

Hossz: 91 perc Hangok: magyar (Dolby Digital 5. 1), angol (Dolby Digital 5. 1) Feliratok: magyar, angol Képformátum: 2. 35:1 anamorf Extrák: - DOLBY DIGITAL 5. 1 MAGYAR SZINKRON! - interaktív menü - közvetlen jelenetválasztás - Így készült... - saját mozielőzetes - TV-spot - fotóalbum - honlap-ajánló - Best Hollywood DVD előzetesek Minőség: első osztály. Film DVD lemez! Származási hely: EU, Magyarország Szállítás: raktárról azonnal. Info Gyüjteményből filmes DVD-k. Származás Európai Unió, Magyarország

Egykori pártfogója most visszahívja az FBI-hoz, és pályafutása legnagyobb kihívást jelentő feladatával bízza meg: Ecks nek fel kell készülnie, hogy szembenézzen legfélelmetesebb ellenfelével, Sever ügynökkel. A halálos díjért folytatott ádáz versenyben csak egy győztes lehet. De amikor a szabályok megváltoznak, a két esküdt ellenség rájön, hogy az, akit megpróbálnak legyőzni, egyidejűleg az egyetlen, akiben megbízhatnak.

Ballistic: Robbanásig Feltöltve

150 Ft Eladó: Salipeti (114) Hirdetés vége: 2022/04/18 20:15:35 Ha még több találatot szeretnél, bővítsd a leírásban is történő kereséssel. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán 18526 lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 1896. Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka Top10 keresés 1. Gyermek jelmez 2. Felnőtt jelmez 3. Lego 4. Légpuska 5. Festmény 6. Matchbox 7. Herendi 8. Réz 9. Hibás 10. Kard Személyes ajánlataink Keresés mentése Megnevezés: E-mail értesítőt is kérek: Mikor küldjön e-mailt? Újraindított aukciók is: Értesítés vége: Ballistic - robbanásig feltöltve DVD film (6 db)

Ballistic – Robbanásig feltöltve (Ballistic: Ecks vs. Sever) 2002-es német–amerikai film Rendező Wych Kaosayananda Producer Chris Lee Elie Samaha Műfaj akciófilm thrillerfilm kémfilm fegyveres lányok Forgatókönyvíró Alan B. McElroy Főszerepben Antonio Banderas Lucy Liu Gregg Henry Ray Park Talisa Soto Terry Chen Zene Don Davis Operatőr Julio Macat Vágó Jay Cassidy Caroline Ross Jelmeztervező Magali Guidasci Gyártás Gyártó Franchise Pictures Ország USA Németország Nyelv angol Forgatási helyszín Vancouver Játékidő 87 perc Költségvetés 70 000 000 USD [1] Forgalmazás Forgalmazó Warner Bros. Pictures Bemutató 2002. szeptember 20. 2003. július 3. Bevétel 19 924 033 USD [2] További információk weboldal IMDb A Ballistic – Robbanásig feltöltve (eredeti címe: Ballistic: Ecks vs. Sever) 2002-ben bemutatott amerikai – német akciófilm. A főszerepben Antonio Banderas és Lucy Liu látható. Az akciódús történetben két titkosügynök eleinte egymás ellenségei, majd összefognak a közös ellenséggel szemben.

Gant találkozik a "fiával", akinek a karjában az elrejtett fegyvert keresi, az azonban nincs ott, ezért elengedi az anyjával és Ecks-szel együtt. Sever egy rövid párbeszéd után megnyom egy gombot, aminek hatására Gant meghal, mert a titkos fegyver ekkor már az ő testében volt. Miután a helyi rendőrség és az FBI megjelenik, nem találnak arra utaló nyomot, hogy Sever a helyszínen volt. Sever és Ecks egy kikötői daru tetején beszélgetnek, majd Sever eltűnik, Ecks pedig visszatér a megtalált családjához. Itt a vége a cselekmény részletezésének!

Franchise Pictures | Chris Lee Productions | MHF Erste Academy Film GmbH & Co. Produktions KG | Akció | Kaland | Thriller | 4. 4 IMDb Teljes film tartalma Két esküdt ellenség eszeveszett versenybe fog, hogy megtalálják az új gyilkoló eszközt, mindketten tehetségesek, ügyesek és makacsul akarják a sikert. Az egyik a csak fedőnevén ismert ügynöknő, Sever, aki kiképzése révén maga a halálos fegyver. Sever precíz és rendíthetetlenül tör célja felé. A másik fél is briliáns és elszánt fickó, az FBI volt embervadásza, Jeremiah Ecks. A saját területén legkiválóbb ügynök akkor lépett ki az FBI-tól, amikor a felesége meghalt egy ellene elkövetett merénylet során, s azóta Eckst lelkiismeret-furdalás gyötri. Egykori pártfogója most visszahívja az FBI-hoz, és pályafutása legnagyobb kihívást jelentő feladatával bízza meg. Ecksnek fel kell készülnie, hogy szembenézzen legfélelmetesebb ellenfelével, Sever ügynökkel. A halálos díjért folytatott ádáz versenyben csak egy győztes lehet. De amikor a szabályok megváltoznak, a két esküdt ellenség rájön, hogy az, akit megpróbálnak legyőzni, egyidejűleg az egyetlen, akiben megbízhatnak.

2003-07-09 Ballistic: Ecks vs. Sever 2002. B-mint Banderas Erről a filmnek előzetesen mindenkinek kábé az lehet a benyomása, hogy biztosan egyszerű, de élvezhető, laza-könnyű akciófilm lesz, kellemes sztárokkal. A moziból távozva is meglepően egységes a közönség benyomása, mindenki arra panaszkodik, hogy a szereplők az egész filmben alig beszélnek néhány mondatot, és ezt persze nem mint jó pontot lehet említeni. Ha az egyszerűségnek vannak osztályai, fokozatai, akkor ez a film a skála végén, mégpedig a legegyszerűbb végén foglal helyet. Banderas egy őszülő, alkoholista ex-ügynököt alakít, aki persze a mai napig kibír tanult kollégáival. Felmerül egy ügy, amit természetesen csak ő oldhat meg, bár először vonakodik, aztán rááll. Láttunk már ilyen helyzetet, régebben a franciáknál szinte mindig ilyenek voltak a "zsarus filmek", de számtalan remek példát találunk ilyenre az amerikai filmek közt is. Hogy messzire ne menjünk, Bruce Willis általában ilyen karaktert szokott alakítani, melyek közül is talán az egyik legklasszikusabb Az Utolsó Cserkész.

jbl fejhallgató vezeték nélküli

(2002) Franchise Pictures | Chris Lee Productions | MHF Erste Academy Film GmbH & Co. Produktions KG | Akció | Kaland | Thriller | 4. 4 IMDb A film tartalma Ballistic - Robbanásig feltöltve (2002) 91 perc hosszú, 10/4. 4 értékelésű Akció film, Antonio Banderas főszereplésével, Agent Jeremiah Ecks szerepében a filmet rendezte Don Davis, az oldalunkon megtalálhatod a film szereplőit, előzeteseit, posztereit és letölthetsz nagy felbontású háttérképeket és leírhatod saját véleményedet a filmről. Két esküdt ellenség eszeveszett versenybe fog, hogy megtalálják az új gyilkoló eszközt, mindketten tehetségesek, ügyesek és makacsul akarják a sikert. Az egyik a csak fedőnevén ismert ügynöknő, Sever, aki kiképzése révén maga a halálos fegyver. Sever precíz és rendíthetetlenül tör célja felé. A másik fél is briliáns és elszánt fickó, az FBI volt embervadásza, Jeremiah Ecks. A saját területén legkiválóbb ügynök akkor lépett ki az FBI-tól, amikor a felesége meghalt egy ellene elkövetett merénylet során, s azóta Eckst lelkiismeret-furdalás gyötri.