Access Bars Kezelés

zhivar.org

Rábalux Konyhai Lámpa — Rábalux Streak Light Led Konyhai Pultmegvilágító Lámpa - Kapcsolós Fali Lámpa

12 db Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Cikkszám: RB-3050 10. 990 Ft Az indusztriális stílusú Alfons fali lámpa nappalink, hálószobánk vagy dolgozószobánk berendezésének praktikus darabja lehet. A fehér színben, teljes egészében fémből készült modell kerek dísztalp segítségével rögzíthető a falra, és vezetékes kapcsolóval működtethető. Cikkszám: RB-2329 A Rábalux soft konyhai pultmegvilágító lámpát hosszú élettartam és a strapabíró tulajdonságok jellemzik. A modern stílusú, ezüst-fehér színű fali lámpa könnyen kombinálható a konyhai kiegészítők színével. A lámpa a konyhabútor aljára is felszerelhető. Cikkszám: RB-5242 Az indusztriális stílusú Egon fali lámpa a nappali vagy a hálószoba berendezésének jellegzetes darabja lehet. A matt fekete lámpatestből és fekete burából álló modell teljes egészében fémből készült, és kerek dísztalp segítségével rögzíthető a falra. Az Egon a dísztalpon elhelyezett billenőkapcsolóval működtethető. Cikkszám: RB-5243 Az indusztriális stílusú Egon fali lámpa a nappali vagy a hálószoba berendezésének jellegzetes darabja lehet.

Rábalux konyhai lampaul

rábalux konyhai lámpa

Banki átutalás A rendelés összegét előre meg kell fizetned. A rendelésed addig nem szállítjuk, amíg nem érkezik meg annak ellenértéke.

  • Orvosi ügyelet Archives - Budapest13
  • Ov Hu Passziánsz Admirális
  • Japán amarillisz (Lycoris squamigera) - Jelenlegi ára: 250 Ft
  • Rábalux konyhai lampe design
rábalux konyhai lampadaire

Rábalux konyhai lampe design

Termék paraméterei Általános paraméterek Fény színe Neutrál fehér Lámpaernyő színe fehér Távolság a faltól (mm) 12 Egyéb információk Izzó a csomagolásban Igen Rábalux - magyar gyártó, 1993-ban alakult. Az évente megújuló termékportfólió a legfrissebb lakberendezési trendeknek is megfelel, de a hagyományos stílusok kedvelői is megtalálják a kedvükre való bel- és kültéri lámpatesteket. A beépített LED fényforrások megfelelő fényt biztosítanak a megvilágítandó tereknek. Utoljára megtekintett termékek Szállítás és fizetés Kettős ellenőrzés Szállítás előtt minden terméket alaposan átnézzünk, hogy hibátlan állapotban érkezzen meg Önhöz. Pozri ako to robíme! Előfordulhat, hogy meggondolta magát, semmi gond, 14 napig indoklás nélkül visszaküldheti. 14 napos áruvisszaszállítási garancia 2 bolt Be is ugorhat hozzánk, szakértőink örömmel adnak tanácsot. Készpénzzel kézbesítéskor (utánvét) A rendelés összegét csak a szállítás kézhezvételekor kell megfizetnie. Utánvét után 450 Ft díjat számolunk fel.

rábalux konyhai lampaul

A Fénycentrum partnerként együttműködve többet szeretne adni számodra, mint egy egyszerű lámpa. Ügyfélszolgálatunkat felkeresve készséggel segítünk megtalálni otthonodhoz leginkább illő lámpát, termékcsaládot, kialakítást. Bátran írj a Fénycentrum oldalán lévő Chat funkció segítségével üzenetet, keress minket telefonon a +36-30/995-0633 számon, vagy e-mailen az címen, és bizonyosodj meg róla: LED-ben otthon vagyunk! Ha nem lenne elég több, mint 20. 000 világítástechnikai termékünk és magad szerelnél, bőséggel találsz villanyszerelési anyagokat is webáruházunkban. Jobban szereted személyesen intézni a vásárlást? Megértjük, hiszen élőben látva másként mutatnak a lámpák és az izzók is. Éppen ezért várunk szívesen Miskolcon, a Jókai Mór utca 6. szám alatti világítástechnikai üzletünkben munkanapokon 7:30 és 17:00, valamint szombaton 9:00 és 13:00 között.

A 250x250 mm-es mennyezeti lámpa extra vékony kialakítású, mennyezettől való távolsága mindössze 28 mm. A Lambert lámpára 5 év garanciát vállalunk. Paraméterek Stílus modern Elérhetőség raktáron, azonnal Feszültség 230V Szín ezüst Bura színe fehér Anyag műanyag Bura anyaga Fényforrás LED 15 LED igen Izzót tartalmaz nem Névleges teljesítmény 15 Fényáram 1500 Élettartam 25000 óra Színhőmérséklet 4000 Fényszín természetes fehér IP kód (Védettség) IP44 Garancia 5 Ajánlott helyiség fürdőszoba, konyha Energiahatékonyság G Termékcsalád Lambert Hosszúság 25 cm Magasság 2. 8 cm Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Hasonló termékek

  1. Szerencsejatek hu otos lotro.com
  2. Swarovski óra noise
  3. Semmelweis klinika budapest
  4. Opel corsa opc eladó
  5. Battlefield v gépigény download