Access Bars Kezelés

zhivar.org

Hüvelygomba Canesten Krém

Kérlek segitsetek ebben! !

Canesten krém csíp? (6001009. kérdés)

Ez a gyógyszer nem igényel különleges tárolást. A dobozon, tubuson feltüntetett lejárati idő (Felhasználható:/Felh. :) után ne alkalmazza ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Felbontás után 3 hónapig használható. Felbontáskor írja rá a dobozra az új lejárati dátumot (Felbontás után felhasználható. :), amennyiben az az eredeti lejárati időnél korábbi időpont. Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg a gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. 6. A csomagolás tartalma és egyéb információk Mit tartalmaz a Canesten krém A készítmény hatóanyaga: 10 mg klotrimazolt tartalmaz1 gkrém. Egyéb összetevők: oktildodekanol, cetil‑sztearil‑alkohol, cetil‑palmitát, szorbitán‑sztearát, poliszorbát 60, tisztított víz. Tartósítószer: benzil‑alkohol. Milyen a Canesten krém külleme és mit tartalmaz a csomagolás? 20 gvagy 30 g homogén, fehér krém alumínium tubusban, mely műanyag csavaros kupakkal van lezárva.

Felnőttek A beteg bőrfelületet minden kezelés előtt le kell mosni és gondosan meg kell szárítani. Az érintett bőrterületre naponta 2‑3 alkalommal vigye fel vékony rétegben a krémet és finoman dörzsölje be. Egy tenyérnyi bőrfelület kezelésére általában 0, 5 cm csíkban kinyomott krém elegendő. Hüvelyfertőzés esetén a külső nemi szerveket naponta 2‑3 alkalommal kell a krémmel kezelni. A szexuális partner egyidejű helyi kezelése is szükséges, amennyiben tüneteket (pl. viszketés, gyulladás) tapasztal. A kezelés időtartama változó, függ a megbetegedés súlyosságától, mértékétől és helyétől. Fontos a krém előírás szerinti, rendszeres, megfelelő ideig történő használata. A tünetek a különböző gombás megbetegedéseknél általában 2‑4 hét alatt, a külső nemi szervek esetében 1‑2 hét alatt múlnak el. A teljes gyógyulás érdekében a kezelést a tünetek megszűnése után célszerű még 2 hétig folytatni. Amennyiben 4 hét alatt nem következik be javulás az állapotában, forduljon kezelőorvosához. Alkalmazása gyermekeknél Gyermekek esetében nincs szükség az adagolás és az alkalmazási mód megváltoztatására.

Hüvelygomba canesten krement

hüvelygomba canesten krement

A Canesten krém enyhíti a bőrirritációt, viszketést, alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére és a gombás fertőzéstől sérült bőr ápolására a szőrrel nem fedett bőrfelületen, hajlatokban, lábujjközökben, köröm/körömágy mentén, illetve a nem gombás eredetű bőrgyulladás (eritrazma) kezelésére. Alkalmazható továbbá a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás betegségeire, a szexuális partner egyidejű helyi kezelésére és a Canesten hüvelytabletta kiegészítéseként. 2. TUDNIVALÓK A CANESTEN KRÉM ALKALMAZÁSA ELŐTT Ne alkalmazza a Canesten krémet – ha allergiás (túlérzékeny) a klotrimazolra vagy a Canesten krém egyéb összetevőjére. – ha allergiás (túlérzékeny) a cetil-sztearil-alkoholra. Ebben az esetben a Canesten krém helyett a Canesten külsőleges oldatot kell alkalmazni. A Canesten krém fokozott elővigyázatossággal alkalmazható – A készítmény csak külsőleges alkalmazható. – Ügyelni kell arra, hogy ne kerüljön a szembe és a nyálkahártyákra (szájüreg belseje, hüvely).

Hüvelygomba canesten kremlin bicetre 94270

hüvelygomba canesten kremlin

Ha az előírtnál több Canesten krémet alkalmazott Külsőleges alkalmazás esetén mérgezés nem várható. Ha elfelejtette alkalmazni a Canesten krémet A soron következő időpontban folytassa a kezelést. Ne alkalmazzon kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására. Ha idő előtt abbahagyja a Canesten krém alkalmazását A teljes gyógyulás eléréséhez a javallattól függően a kezelést a fentiekben megjelölt módon kell folytatni az előírtaknak megfelelően, még ha a tünetek el is múlnak. Ha a készítmény alkalmazását a fertőzés megszűnése előtt hagyja abba, tünetei visszatérhetnek. Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. 4. Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. A következő mellékhatások a klotrimazol forgalomba hozatalt követő vizsgálatainak során kerültek azonosításra. Mivel a felsorolt mellékhatások a populáció egy nem meghatározható részétől származó spontán jelentéseken alapulnak, a mellékhatások gyakoriságát a rendelkezésre álló adatok alapján nem lehet megbecsülni.

Hüvelygomba canesten kremlin

Szoptatás Nincsenek adatok a klotrimazol anyatejbe történő kiválasztódásáról. Helyi alkalmazás során a felszívódás minimális. A klotrimazol alkalmazható szoptatás alatt. Ha a mellbimbó területén alkamazza, a klotrimazolt szoptatás előtt le kell mosni. A készítmény hatása a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre A gyógyszer nem, vagy csak elhanyagolható mértékben befolyásolja a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességeket. A Canesten krém cetil-sztearil-alkoholt tartalmaz. A cetil‑sztearil‑alkohol helyi bőrreakciókat okozhat (pl. : kontakt dermatitisz). A Canesten krém benzil-alkoholt tartalmaz. Ez a gyógyszer 20 mg benzil-alkoholt tartalmaz grammonként. A benzil-alkohol allergiás reakciót, illetve enyhe helyi irritációt okozhat. 3. Hogyan kell alkalmazni a Canesten krémet? A gyógyszert mindig a kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

:) Ez az egy db-os volt. Tudtam, hogy 3 napom nincs, mert menstruálni fogok:) Valamennyi biztos szívódott fel ha csak reggel jött ki. Viszont gondolom a másikat nem rakod most fel és azt egymás utáni napon kéne, hogy kipusztítsa teljesen. Neeem... a tampon kúp párost mindenképp elvetem. A kúpot éjszakára tettem fel, és reggelre sajnos megjött a menstruációm. Igazából azt nem tudom, hogy így ért-e bármit is a kúp, valamint, hogy a krémet használhatom-e. A nőgyógyász most pár napig esélytelen, egyszerűen nincs rá időm:( Azért is vettem ezt a canesten terméket. Menstruáció közben ezeket teljesen szüneteltetni kell. Ha gombás fertőzésed van én tampont se raknék. Körbekenegetni lehet kenőccsel, azzal nem lehet gond. Tamponnal kúpot... jajj... Nem ilyenkor semmit nem hat a tabletta se a krém de inkább nőgyógyászt kne felkeresned mert ha csak otthon kezeled magad az nem biztos hogy hatásos. Sziasztok! Elkaptam egy frankó kis hüvelygombát, ég, viszket, folyik, stb. Tegnap vettem Canesten Kombi Unot, és reménykedtem, hogy késni fog most a menstruációm.

Hüvelygomba canesten kremer

A tünetek a különböző gombás megbetegedéseknél 2 4 hét alatt, a külső nemi szervek esetében 1 2 hét alatt múlnak el. A teljes gyógyulás érdekében a kezelést a tünetek megszűnése után célszerű még 2 hétig folytatni. Amennyiben 4 hét alatt nem következik be javulás állapotában, forduljon orvosához. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Ha az előírtnál több Canesten krémet alkalmazott Külsőleges alkalmazás esetén mérgezés nem várható. Ha elfelejtette alkalmazni a Canesten krémet A soron következő időpontban ne alkalmazzon kétszeres adagot. Ha idő előtt abbahagyja a Canesten krém alkalmazását A kezelés sikeréhez igen fontos az előírt ideig való alkalmazás (lásd 3. pont) még akkor is, ha jobban érzi magát. Amennyiben a kezelés nem tart a megfelelő ideig, a gombás fertőzés újra szétterjedhet vagy kiújulhat. Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. 4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK Mint minden gyógyszer, így a Canesten krém is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

  1. Dr leövey tibor
  2. Miért fáj a szeméremcsontom
  3. Budapest all inclusive
  4. Canesten krém csíp? (6001009. kérdés)
  5. Idősek otthona Mikepércs - Telefonkönyv
  6. Szikora Veronika | Tudóstér
  7. Magyar Olimpiai Bizottság - Hagyó Gábor Európa-bajnok, Szabó Franciska bronzérmes
  8. Nagy Réka Topmodell : Nagy Réka - teddike.hu / Ezt követően leszerződtette őt a visage management modellügynökség, . - Whitlatch Cloned
  9. Hüvelygomba canesten krems
  10. Supralux betonfesték színskála | supralux antirozsda rozsdás felületre; supralux astralin univerzális zománcfesték; supralux
  11. Hüvelygomba canesten krement